Elämyslahjat

Elämyslahjat tuovat jännitystä elämään

Elämyslahjat tuovat jännitystä elämään

Elämyslahjat ovat hyvä vaihtoehto niille, joilla tuntuu olevan jo kaikkea. Se on mieleenpainuva elämys, jota voi muistella lämmöllä vielä pitkän aikaa jälkeenpäin. Elämyslahjat voi valita saajansa mukaan. Ne voivat olla vauhdikkaita, jännittäviä, hassuttelevia, hemmottelevia ja erityisiä. Sirius sport sivusto antaa hyviä vinkkejä elämyslahjojen hankintaan. Lahjan voi antaa yksittäisille henkilöille, pariskunnille tai koko perheelle tilanteen mukaan. Elämyslahjoissa on usein pitkä voimassaoloaika, joten se ei ole johonkin tiettyyn aikaan sidottu. Päivämäärä on avoin ja lahjan saaja voi valita itselleen parhaiten sopivan ajankohdan lahjan lunastamiseen. Lahjan saajalle on mukavaa, kun on jotakin, mitä odottaa.

Vauhdista ja jännityksestä pitäville kannattaa valita vauhdikkaat elämyslahjat. Yksi hyvä ja erilainen vaihtoehto voi olla laskuvarjohyppy. Se on kokemus, jota ei taatusti unohda heti sen suoritettuaan.

Laskuvarjohyppy on unohtumaton elämys

Laskuvarjohyppy saa taatusti adrenaliinin virtaamaan rohkeimmillakin hyppääjillä. Laskuvarjohypystä voi innostua jopa niin, että alkaa harrastamaan laskuvarjolla hyppäämistä. Laskuvarjokerhoista löytyy aktiivihyppääjiä, jotka hyppäävät useamman kerran vuodessa. Mitä kaikkea laskuvarjolla hypätessä pitää ottaa huomioon?

Hyppääjä perehdytetään hyppäämiseen ennen suoritusta. Tandemhyppy tehdään kokeneen ohjaajan seurassa, eikä siinä tarvitse hypätä yksin. Siinä voi keskittyä maiseman nauttimiseen lintuperspektiivistä. Vaatteiksi kannattaa valita mukava ulkoiluasu. Kesälläkin on hyvä varustautua lämpimällä alusasulla, sillä neljän kilometrin korkeudessa saattaa olla vähän viileää. Laskuvarjohypyn lisäksi on muitakin hauskoja mahdollisuuksia elämyslahjan valintaan.

Valitse vaihtoehto elämyslahjan saajan mukaan

Valitse vaihtoehto elämyslahjan saajan mukaan

Elämyslahjan hankkimista mietittäessä pitää ottaa huomioon lahjan saajan persoona ja mieltymykset. Vähän uskaliaimmille on tarjolla myös kuumailmapallolentoja. Se on rauhallisempi tapa päästä lentämään. Lintuperspektiivistä saa tällöin nauttia hieman pidemmän ajan. Itse lento kestää noin tunnin, mutta aikaa saa kuitenkin varata yhteensä noin kolmisen tuntia.

Mikäli pitää ilmailualasta ja vauhdista, voi elämyslahjaksi hyvinkin harkita esittelykurssia kevytlentokoneella. Tällöin saattaa päästä myös itse ohjaamaan pienlentokonetta ilmassa. Ilmaan nousu ja laskeutuminen ovat kokeneen lentäjän tehtäviä, mutta ilmassa saa kokeilla vasta opittuja taitojaan. Jännittävä kuulento olisi myös kiinnostava kokemus, mutta ainakaan vielä niitä ei ole tarjolla

Elämyslahjat antavat sisältöä elämään

Elämyslahjat sopivat ihan jokaiselle ja sellaisia lahjoja on myös mukava antaa. Sivustolla jo aiemmin mainittu tuulitunneli lentäminen ja se onkin yksi, mitä Siriussport suosittelee elämyslahjaksi. Se on helposti toteutettavissa ja kuitenkin jotakin aivan erityistä. Siinäkin saa kokea lentämisen aikaansaamaan vapauden tunteen ja adrenaliiniin virtaamisen suonissa. Erilaiset seinä- ja vuorikiipeilyt ovat myös suosittuja lahjoja. Mikäli hakee jotain rauhallisempaa elämystä, ovat makuaisteja hivelevät lahjat suuressa suosiossa.

Sirius sport sivuston tarkoituksena on antaa vinkkejä hauskoihin lahjaideoihin ja kertoa mielenkiintoisista vaihtoehdoista. Elämyslahjat harvoin jäävät käyttämättä, joten mikäli tuntuu hankalalta keksiä sopivaa lahjaideaa, on tämä yksi hyvin varteenotettava vaihtoehto. Yksin tai yhdessä kokeminen sekä uuden testaaminen tuo piristystä elämään. Jo sopivan ajankohdan miettiminen ja lahjan käyttämisen suunnittelu piristää mieltä.