Piilota valikko #
Valikko #

Tervetuloa surffaamaan!

Mitä mukaan?

Siriuksesta saat märkäpuvun ja laudan surffaukseen. Tarvitset mukaan saamasi lahjakortin tai varausvahvistuksen sekä uimapuvun, pyyhkeen ja omat henkilökohtaiset hygieniatuotteet.

Ilmoittaudu vastaanotossa

Ensikertalainen, saavu tekniikka- ja turvallisuusopetuksen vuoksi Siriukseen noin puoli tuntia ennen omaa allasvuoroa. Konkarit voivat saapua suoraan omalle vuorolleen.

Varusteet niskaan!

Pukuhuoneissa on lukittavat pantittomat kaapit, hiustenkuivaimia ja shampoota. Muista irroittaa kaikki korut (esim. sormukset, korvakorut, kaula- ja rannekorut, lävistyskorut). Jos ne irtoavat, et näe niitä enää koskaan. Tällaiset esineet voivat lisäksi vahingoittaa vakavasti surf-altaan pintaa.  Pukuhuonetiloissa myös sauna sekä suihkut.

Allasta kohti

Siirry altaalle noin 10 minuuttia ennen omaa allasvuoroasi. Odottaessasi oman allasvuoron alkua, voit nautiskella edellisen ryhmän surffailusta

Treenaamaan

Harjoittelu tapahtuu vuorotellen ryhmässä, aina ensin mahallaan. Toimi ohjaajan ohjeiden mukaan ja kysy, mikäli jokin on epäselvää.

Nähdään seuraavalla kerralla!

Palauta käyttämäsi märkäpuku sille tarkoitettuun paikkaan. Tervetuloa uudestaan!

Ohjaaja opastaa aina aloittelijoita. Kokeneet surffajat saavat harjoitella pidempiä aikoja ja omatoimisesti, harjoitella temppuja yksin ja yhdessä.