Piilota valikko #
Valikko #

Lähdetään lentämään!

Sirius toteuttaa ihmisen ikiaikaisen unelman lentämisestä – hauskasti ja turvallisesti. Lentokokemus vastaa vapaapudotusta lentokoneesta. Ilmavirran maksiminopeus on 260 km /h, mutta aloittelijat lentävät noin 180 km:n tuntinopeudella. Lentäminen on vahva elämys myös katsojalle.  

Mitä on tuulitunnelilentäminen?

Tuulitunnelilentäminen on hauska, turvallinen ja helppo tapa päästä kokeilemaan miltä vapaapudotus tuntuu! Lyhyen opastuksen jälkeen pääset kokeilemaan lentämistä kokeneen ja ammattitaitoisen tunneliohjaajan avustuksella ja valvonnassa. 

Tuulitunnelissa opetellaan lentämään ja liikkumaan ilmavirrassa hallitusti omaa kehoa käyttäen. Edistyminen tapahtuu askel askeleelta ohjaajan suunnitteleman harjoitusohjelman mukaisesti. Haasteet eivät tässä lajissa lopu kesken, sillä taitojen edetessä lentämistä voi harjoitella eri asennoissa ja yhdessä muiden ihmisten kanssa. 

Tuulitunnelilentäminen tarjoaa unohtumattomia elämyksiä myös harvemmin annosteltuna, mutta on tärkeä harjoitusmuoto sekä tuulitunneliharrastajille että laskuvarjohyppääjille.  Tuulitunnelilentämisessä voi myös kilpailla sekä yksilö- että joukkuelajeissa.

Katso minuutin mittainen video ensikertalaisten lennosta tästä linkistä.

 

Kuinka varaan lentoajan nettisivuilta?


Voit varata ja maksaa aktiviteetit ja ostaa lahjakortit kätevästi suoraan netistä. Klikkaa itsesi varauskalenteriin! 

OHJEET NETTIVARAUKSEEN:

1. Valitse "VARAUS" välilehti sivun yläpalkista

2. Näet kaikki lentopaketit allekkain, joita meillä on myynnissä. Kaikki paketit sopivat aloittelijoille.

3. Valitse mieleinen paketti ja paina "Vapaat ajat ja varaus"

4. Näet nyt varauskalenterin

5. Valitse päivämäärä

6. Siirry hiirellä tutkailemaan eri kellonaikoja joissa näkyy kuinka monta minuuttia kyseiselle lentotunille on vielä myynnissä. Myymme aina 60min/tunti. 

6. Valitse mieleinen kellonaika. Lentoajat myydään aina tunnin pituisina aikoina, ja paikalle tulee saapua vielä tuntia ennen varausta paikalle koulutusta varten.

7. Jos varaat useammalle henkilölle, huomaathan että kalenterinäkymän ylälaidassa on "valitse pakettien lukumäärä" -painike, josta voit valita useamman paketin ostettavaksi kerralla.

8. Kun pvm, kellonaika ja pakettien määrä on valittuna, rullaile alas kirjoittamaan osallistujien tiedot. 

9. Lopuksi lisää koriin ja siirry maksamaan verkkopankissa tai luottokortilla.
 

 

Ota yhteyttä

info@siriussport.fi
+358 (0)44 479 7100