Piilota valikko #
Valikko #

 

 
 Köysipuisto avautuu LA 6.5.2017!

Toukokuussa puisto auki vain lauantaisin sekä sunnuntaisin:

LA 10.30-18.00
SU 10.30-17.00 


Ajanvaraus ja listätietoja

Kun puisto on normaalisti auki, ei pienemmät ryhmät (alle 15hlö) tarvitse ajanvarausta. Voitte saapua paikalle puiston aukioloaikoina ja ostaa lipun Siriuksen vastaanotosta.  Köysipuistoon osallistuvien asiakkaiden tulee täyttää terveysselvitys -ja vastuuvapautuslomake. Voitte tutustua lomakkeeseen ja tuoda sen täytettynä mukanasi tästä linkistä. Valmiiksi täytetty lomake nopeuttaa ilmoittautumista ja kiipeily voi alkaa saman tien! 

Lue lisää ja tutustu hintoihin alta:

Päivälippu kiipeilyyn 

  • 25€ aikuinen

  • 15€ lapsi (5-16vuotta)

  • Voimassa koko päivän puiston aukioloaikojen ajan

  • Lasten, alle 18-vuotiaiden tulee tuoda mukanaan huoltajan allekirjoittama vastuuvapautuslomake. Lomake löytyy tästä. Alle 14-vuotiaiden tulee olla aikuisen valvonnassa koko kiipeilyn ajan, sekä alle 8-vuotiaiden tulee kiipeillä aikuisen seurassa koko ajan.

  • Huomioithan että kiipeilypuistoa operoi eri yhtiö, joten kiipeilyliput sekä lahajkokortit myynnissä vain Siriusken vastaanotossa

Kausikortti kiipeilyyn

  • 89€ Aikuinen

  • 49€ Lapsi

  • Voimassa koko kauden 2016 (kausi loppuu 25.9.16)

puiston yksityisvuokra
Ryhmille, yrityksille

Puisto avataan etukäteisvarauksella ryhmille ja yrityksille (yli 15hlö) myös aukioloaikojen ulkopuolella. Kysy tarjous: offers@siriussport.fi 

 

Lue lisää:

Mikä on kiipeilypuisto?
Köysi-, kiipeily- vai seikkailupuisto? Kaikki oikein - rakkaalla lapsella on monta nimeä. Norway Park -köysipuistot perustuvat norjalaiseen menestyskonseptiin sekä sveitsiläiseen ja ranskalaiseen tekniikkaan. Kiipeilypuistossa siirrytään puusta ja paalusta toiseen erilaisten esteiden kautta, joita voivat olla esimerkiksi vaijeriliu'ut (zip line), köysitikkaat, - verkot ja -keinut.

 

Kenelle kiipeilypuisto sopii?

Kaikki Norway Park Siriuksen köysiradat sopivat perusterveille, seikkailunhaluisille lapsille ja aikuisille. Lasten minimipituus on 110 cm  ensimmäiselle radalle, muille radoille suosittelemme 140 cm minimipituutta. Alle 16-vuotiaiden mukana on oltava vastuullinen aikuinen, joka voi ainakin seurata kiipeilyä maasta käsin. Ethän jätä teini-ikäistäkään huollettavaasi kiipeämään yksin vaan seuraathan häntä koko ajan. Huoltajan tulee kiivetä yhdessä alle 8-vuotiaiden lasten kanssa. 

Kuka ei voi kiipeillä?

Turvallisuussyistä ei voi kiipeillä, jos: on alle 5-vuotias tai alle 110 cm pitkä, raskaana, kärsii helposti paikaltaan pois menevästä olkapäästä, on alkoholin tai muiden tajuntaan vaikuttavien aineiden alaisena, sairastaa osteoporoosia, kärsii pahoista selkä- tai niska vammoista, on ollut vastikään loukkaantuneena tai on toipilas.

Mitä turvallisuus- ja tekniikkakoulutus sisältää?

Turvallisuuskoulutus on pakollinen kaikille puistoon tuleville kiipeilijöille. Uusi sveitsiläinen SafeRoller järjestelmä mahdollistaa melko lyhyen koulutuksen (noin 15 min.), koska sen ansiosta radalta on mahdotonta pudota maahan. Koulutuksen aikana kerrotaan valjaiden ja kypärän oikeasta pukemisesta, käytöstä sekä turvallisesta radalla liikkumista. Seuraa koulutusta tarkoin ja kysy ohjaajalta lisätietoja, mikäli et ymmärrä jotakin. Sesonkiaikoina varaudu odottamaan koulutuksen alkamista. Jonkin verran voi joutua myös odottamaan, mikäli ohjaaja joutuu laskemaan jonkun kiipeilijöistä alas kiipeilyradalta.

Entä jos sää on huono?

Puisto toimii satoi tai paistoi. Vain kovan myrskyn tai ukkosen aikaan puisto voidaan joutua sulkemaan joksikin aikaa, joten huomioithan tämän aikataulussasi. Huono sää ei oikeuta peruutuksiin tai rahojen palautukseen. 

Erityistarpeet/vammat

Siriuksen useimmat aktiviteetit sopivat monille vammoista ja sairauksista kärsiville. Siriuksessa on lentänyt ja surffanut osittain halvaantuneita pyörätuolia käyttäviä henkilöitä sekä kuulo- että näkörajoitteisia lapsia. Köysirata ei kuitenkaan sovellu raajojen liikuntavammoista kärsiville. Otathan meihin kuitenkin etukäteen yhteyttä, jotta voimme varmistua sopivatko aktiviteettimme juuri sinulle. 

Terveysselvitys -ja vastuuvapautuslomake
Jokaisen puistossa seikkailevan on täytettävä terveysselvitys- ja vastuuvapautuslomake ennen aktiviteetin alkamista. Lomakkeen avulla varmistaudutaan myös siitä, että kaikki asiakkaat ymmärtävät turvallisuussääntöjen merkityksen. Suosittelemme tulostamaan sen netistä ja täyttämään sen etukäteen ajan säästämiseksi. Huoltajan on allekirjoitettava lomake alaikäisten lasten ja nuorten puolesta. 
 
Lippujen varaus ja osto
Lippujen myynti lopetetaan tuntia ennen puiston sulkemista.
 
Maksutavat
Meillä käyvät: VISA- ja Master Card, käteinen sekä useat liikuntasetelit. 
 
Vaatetus ja varusteet
Suosittelemme pukeutumaan samalla tavalla kuin jos lähtisit patikoimaan ulos - ulkoiluvaatteisiin ja jämäkkiin kenkiin. Koska radoilla voi syke nousta, on hyvä suosia kerrospukeutumista, jotta voit vähentää vaatetusta tarvittaessa. Sade ei ole este kiipeilylle, joten varaathan mukaasi myös sadeasun. Käsiä suojataksesi on ehdottomasti hyvä varata erityisesti lapsille mukaasi hanskat, esim. puutarhahanskat käyvät.
 
Ohjaaja määrää
Ohjaajan sana on laki, muistathan tämän. Henkilökunnalla on oikeus poistaa radalta henkilö, joka ei tottele saamiaan ohjeita tai aiheuttaa muuta haittaa/vaaraa muille asiakkaille.
 
Turvalaitteet
Ohjaajan tulisi aina tarkistaa laitteesi ennen kiipeilyn aloittamista, Jos huomaat jonkin olevan laitteissasi vialla, kerro tästä välittömästi ohjaajalle.
Jos joudut ottamaan valjaat irti jostakin syystä, pyydä ohjaajaa tarkistamaan ne ennen radan jatkamista. Valjaiden tulisi istua napakasti eikä niitä saa missään tapauksessa löysätä kesken kiipeilyn. 
Sinun on aina radalla liikkuessasi oltava kiinnitettynä SafeRoller -järjestelmään. 
Kuljeta SafetyRolleria edessäsi radan ajan. ÄLÄ MISSÄÄN OLOSUHTEISSA ANNA SAFETY ROLLERIN TIPPUA MAAHAN, KOLISTA KAAPPIA TAI LATTIAA VASTEN jne. Mikäli SafetyRollerisi vahingoittuu, olet korvausvelvollinen. 
 
Turvallisuus köyspuistossa
Ennen uudelle esteelle etenemistä, tarkistathan jokaista estettä ennen olevat kyltit.
Sallittu max. henkilömäärä per este ilmoitetaan kussakin kyltissä ennen estettä.
Useimmissa esteissä voi olla yhtä aikaa kaksi henkeä.
Odota reitin selviävän ennen kuin menet seuraavalle esteelle.
Vaijeriliu'uissa liikkuminen:  vain yksi kerrallaan
Tasanteella esteiden välissä voi kerrallaan olla maksimissaan kolme henkeä.
Maksimipaino: 125 kg
Minimipituus: 110 cm 
 
Lemmikit 
Voit tuoda puiston alueelle lemmikkisi, mikäli tämä ei aiheuta haittaa muille asiakkaille ja kykenet hoitamaan lemmikkisi ja sen ruokailut itsenäisesti. Tuodessasi lemmikkisi Siriuksen köysipuiston alueelle sitoudut itse siivoamaan lemmikin mahdolliset jätökset pois maasta. Mikäli näin ei tehdä, Sirius pidättää oikeuden periä jälkikäteen lemmikin omistajalta 70€ suuruisen puhdistuspalkkion. 
 
 
 
 

 

 

 

 

Ajanvaraus ja lisätietoja


Köysipuiston ollessa normaalisti auki, ei pienemmille ryhmille tarvitse ajanvarausta.
Voit saapua paikalle ja ostaa lipun Siriuksen vastaanotosta.

Tutustuthan terveysselvitykseen -ja vastuuvapautuslomakkeeseemme 
painamalla tästä

Jos teitä on yli 15 hekilön ryhmä, voitte varata ajan:

info@siriussport.fi
+358 (0)44 479 7100

tai kysyä tarjousta offers@siriussport.fi